Spreekuur Vulvapoli

Vulvapoli van het Maxima Medisch Centrum is een samenwerking tussen de afdelingen dermatologie en gynaecologie. Vulva betekent de uitwendige geslachtsdelen van de vrouw en bestaat uit de buitenste en binnenste schaamlippen en de clitoris. Klachten van de vulva kunnen zijn jeuk, een branderig of schraal gevoel, pijn of irritatie. Soms worden deze klachten veroorzaakt door infecties. Ook kunnen klachten ontstaan door veranderingen van de huid van de vulva. Klachten van de vulva kunnen op alle leeftijden voorkomen.

Op de vulvapoli van het MMC doen de gynaecoloog en de dermatoloog samen het spreekuur. Samen luisteren zij naar uw klachten en samen doen zij bij u het onderzoek. Dit voorkomt dat u wellicht twee maal het ziekenhuis moet bezoeken. Als de diagnose eenmaal gesteld is, is het mogelijk dat u voor de vervolg afspraken hetzij bij de gynaecoloog, hetzij bij de dermatoloog op het spreekuur komt.

De meeste aandoeningen aan de vulva worden door de huisarts met succes behandeld. U wordt  door uw huisarts of specialist naar de vulvapoli verwezen wanneer de behandeling die eerder gegeven is niet of onvoldoende helpt. Zodra u een afspraak gemaakt heeft ontvangt u thuis een vragenlijst. Deze vult u thuis in en wordt bij het eerste polikliniekbezoek met de specialisten besproken.

Afspraken kunnen gemaakt worden via het afspraakbureau,
tel. 040-888 8380

Wanneer

Maandagmiddag van elke oneven week (dus om de 14 dagen).

Locatie

Polikliniek gynaecologie, route 11
MMC, locatie Eindhoven
Ds. Th. Fliednerstraat 1
Eindhoven

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Dermatologie
(040) 888 58 80

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving