maandag 4 april 2016 Dermatologie wint verkiezing beste co-schap

Geneeskundestudenten van de Universiteit Maastricht hebben dermatologie in MMC benoemd tot co-schap van het jaar. Co-assistenten geven na elke stageperiode een beoordeling. Op basis daarvan wordt jaarlijks een prijs uitgereikt door de studievereniging Pulse.

 
Opleiding dermatologie MMC Eindhoven

Co-assistente Laura en dermatologen Petwin Willems en Jorn Bovenschen met de prijs voor co-schap van het jaar 2015.

 

Alle specialismen binnen de verschillende ziekenhuizen die co-schappen aanbieden voor de geneeskundeopleiding in Maastricht deden mee in de race voor deze prijs. Volgens de studenten biedt dermatologie in MMC de beste stage met de beste begeleiding. Co-assistente Laura heeft nu haar laatste week in MMC: “Omdat hier maar één co-assistent tegelijk loopt mag je ontzettend veel werk doen. Je wordt persoonlijk begeleid door de dermatologen.”

De polikliniek dermatologie wint als prijs een beeldje, een oorkonde en een waardebon ter besteding aan onderwijsactiviteiten. Dermatoloog Jorn Bovenschen: “We vinden het belangrijk om onze co-assistenten de volledige aandacht te geven. Bij ons kent iedereen je bij naam en krijg je de kans om veel zelf te doen. Deze prijs zie ik als een beloning voor de goede sfeer op onze polikliniek.” 

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Dermatologie
(040) 888 58 80

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving