Over dermatologie

Binnen Máxima Medisch Centrum kunt u voor vrijwel elke dermatologische ingreep terecht op beide locaties: Eindhoven en Veldhoven. U kunt snel bij ons langskomen: bijna altijd binnen één werkdag kunt u terecht voor een eerste afspraak op de polikliniek.

Wat doet een dermatoloog

Een dermatoloog (huidarts) behandelt mensen met aandoeningen van de huid en de daaraan grenzende slijmvliezen. De dermatologie is een medisch specialisme dat zich in brede zin richt op de diagnostiek en behandeling van huidziekten en van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Meest gestelde vragen

Welke kosten worden vergoed door mijn ziektekostenverzekeraar? Mijn huidziekte staat niet in de lijst met meest voorkomende huidziekten. Wat nu? Kan ik bij dermatologie van Máxima Medisch Centrum terecht voor een second opinion?

Patiëntenfolders

Wilt u precies weten wat uw behandeling inhoudt, of wilt u op uw gemak nalezen wat uw arts of zorgverlener daarover heeft verteld? Download dan een gewenste patiëntenfolder. Zo bent u beter op de hoogte van uw behandeling, onderzoek of aandoening.

Toegangstijden

De toegangs- en wachttijden in Máxima Medisch Centrum vallen in de meeste gevallen ruimschoots binnen de normen die door de overheid zijn gesteld voor de nederlandse ziekenhuizen.Toch is enige toegangs- en wachttijd niet altijd te voorkomen.